Var på den säkra sidan och fukttesta din husvagn

Husvagn har de flesta som gillar att se nya platser och slippa behöva tänka på boende. Med en husvagn slipper du tänka på boendekostnaden. Du kan åka både inom Sverige men även Europa för att upptäcka nya platser för en ekonomivänligt kostnad. Då husvagnen blir till ett hem är det förstås viktigt att allt fungerar som det ska. Elektriciteten och att det inte finns några farliga ämnen i husvagnen.

Farligt med fuktskador
En sak som är svårt att upptäcka vare sig det är ditt hem eller husvagn är fuktskada. Du märker det främst på lukten och där det är fuktskadat bildas det ofta mögel. Det finns studier som visar att främst barn som befinner sig i rum med fuktskador löper större risk för astma, allergi, eksem och andra luftvägsbesvär. För att vara på den säkra sidan är det bra om du kan fukttesta en husvagn för att se så allt är som det ska.

Prisvärd service
Du får en effektiv och prisvärd service som dessutom kan montera och installera tillbehör till din husvagn. Det kan vara antingen AC, cykelställ, markis eller backkamera eller om du bara vill ha hjälp med underhållet. När testet och underhållet av din husvagn är klar får du ett färdigt och ifyllt protokoll där du ser vilka punkter som har gåtts igenom och åtgärdats. För att kontakta husvagnsservice kan du antingen fylla i kontaktformuläret på hemsidan. Du kan också höra av dig via telefon: 08-59115190 och 070-5666253 eller email sbhusvagnsservice@telia.com.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *